Cześć,
Mam okazje zorganizować w marcu wydaje mi się dość atrakcyjne rejsy. Pisząc atrakcyjne mam na myśli i region jak i cenę:). Ze względu na to, że dość późno rozpoczynam organizację są miejsca, a ceny last minutowe.
Rejsy odbywają się w trzech terminach:
02.03.2014-09.03.2014
09.03.2014-16.03.2014
16.03.2014-30(lub 31).03.2014
Pierwsze dwa terminy to rejsy tygodniowe planuje po trasie:
Malaga (Fuengerola) - Marabella - Estepona - Gibraltar -Ceuta - Malaga (Fuengerola).
Cena takiego rejsu to składka na jachcie po 80 Euro na paliwo jedzenie i mariny (do wspólnej kasy – rozliczana po rejsie) + 500 zł na czarter + przeloty (na dzień dzisiejszy około 600 z Warszawy Norwegianem)
Trzeci termin to rejs dwutygodniowy i planuje przepłynąć trasę:
Malaga (Fuengerola) - Marabella - Estepona - Gibraltar - Ceuta - Tanger - Kadyks - Barbate - Algeciras - Fuengerola
Cena takiego rejsu to składka na jachcie po 160 Euro na paliwo jedzenie i mariny (do wspólnej kasy – rozliczana po rejsie) + 1000 zł na czarter + przeloty (na dzień dzisiejszy około 600 z Warszawy Norwegianem).
Można też lecieć RayanAirem z Wrocławia do Barcelony i do Malagi lokalnymi liniami Hiszpańskimi lotniczymi lub np. koleją/autobusem
Płyniemy na jachcie Elan 333. Jacht jest prywatny ma już kilka lat, natomiast jest w b. dobrym stanie technicznym (jeżeli chodzi o wyposażenie żeglarskie i jeżeli chodzi o warunki hotelowe).
Jeżeli ktoś jest ma dodatkowe pytania lub jest zainteresowany, to proszę o kontakt mailowy
jacekkordecki@gmail.comPozdrawiam
Jacek Kordecki