Zwolnił mi się termin w lipcu i z tego powodu zapraszam do udziału w rejsie po wyspach jońskich. Rejs rozpoczynamy w porcie Killini na Peloponezie, do którego transfer odbędzie się moim samochodem z lotniska w Atenach. Odwiedzimy Zatokę Wraku na Zakynthos, liczne kotwicowiska na Itace, jaskinie Melissani na Kefalonii, a jak wystarczy czasu to jaskinię dostępną tylko z morza niedaleko Sivoty na Levkadzie. Jacht jest mój prywatny. Jest to Klagshamnskryssare MS29. Posiada on 6 koi. Dwie w kabinie dziobowej, dwie w mesie oraz dwie w oddzielnej kabinie rufowej. Dla wygody pływamy w 4 osoby plus ja jako kapitan. Posiada też wc morskie i małą łazienkę w zamykanej kabince. Jacht jest już dość leciwy, ale w tym roku przeszedł mały remont. Koszty rejsu to 250 euro od osoby. W tej cenie transfer z i na lotnisko w Atenach, opłaty portowe i paliwo na jacht. Opieka skipera dobrze znającego akwen. Śniadania i lancze. Loty do Aten z Modlina w granicach 400 zł liniami Ryanair. Dostępne są dwa tygodnie. 19-26 lipca, oraz 26 lipca - 2 sierpnia tel. 508365209
Załączniki: |

IMG-20160331-WA0001 (800x450).jpg [ 191.57 KiB | Przeglądane 3102 razy ]
|
|