mewa_32
mewa_32 napisał(a):
Z żadnych moich słów się nie wycofuję bo nie widzę powodu a że każdy jest mocny przed komputerem
widzę zdecydowanie krótką pamięć i poważne nieścisłości w twoich słowach:
pierwszy raz wycofujesz się gdy piszesz : "blondynki nie szwendają się po laminaciarni" - potem : Trzeba było kolego lepiej patrzeć bo faktycznie biegają.
drugi raz wycofujesz się gdy piszesz :"pojawienie się struktury maty nie jest spowodowane za cienką warstwą żelkotu" - potem "a wg mnie pokazuje tylko zakres w jakim należy szukać niedociągnięć .... a na innych stronach ten argument nie musi być pierwszy" - czyli jest to jedna z możliwych przyczyn.
trzeci raz wycofujesz się gdy piszesz :"Z żadnych moich słów się nie wycofuję bo nie widzę powodu" - co przeczy cytowanym wypowiedzią numer jeden i dwa.
mewa_32 napisał(a):
Wyśmiewasz pędzle i wałki
wskaż proszę gdzie i w którym momencie wyśmiewam wałki i pędzle? te narzędzia zapewne nigdy nie będą zastąpione. Jeżeli już coś wyśmiewam to wyłącznie sprawdzanie grzebieniem nakładanego żelkotu by utrzymać grubość warstwy. Sprawdzenie punktowe nie oznacza równej całej powierzchni i zależy od "oka i doświadczenia" nakładającego.
mewa_32 napisał(a):
zapraszam w listopadzie do Krakowa na kompozyt expo, może się czegoś nauczysz kolego. .... popatrzysz na inne technologie, dowiesz się także dlaczego niektóre "nowe technologie"
skoro zapraszasz to zapewne znasz wszystkie nowości i spotkałeś się już ze wszystkimi produktami, choćby jak Crystic Primecoat i Golsscoat. Owszem zaraz zapewne napiszesz że są to coś bardziej jak "lakiery poliestrowe" a nie żelkoty, znów posiłkuję się pierwszym lepszym linkiem/ produktem - przecież Ty wiesz lepiej. Dla tych co nie byli w Krakowie i nie muszą się znać. Produkt pierwszy można nakładać mokro na mokro nawet do 1,5mm. Może być wykorzystywany do budowy czy naprawy form, ale ja spotykam się z nim w szkutnictwie, gdzie wykorzystuje się go np. podczas remontów, drugi to możliwe do zastosowania wykończenie (dowolny RAL) w razie potrzeby na pierwszym.
mewa_32 napisał(a):
Widzę że liczy się dla Ciebie ilość wstukanych postów, a mówią że mowa jest srebrem....Bardzo nie lubię nachalnej reklamy w postaci avatara - moim zdaniem za przeproszeniem biznesowy plebs tak postępuje. Dlatego już nie jesteś moim kolegą.
Zastanowiło mnie nagle Twoje pojawienie się na forum i dlatego policzyłem twoje posty, ale w końcu sam doszedłeś do sedna. Razi cię, cytuję "nachalna reklama biznesowego plebsu" w postaci avatara - mnie bardziej razi ukrywanie się pod nowo powstałymi nik-ami. Skoro przeglądasz i aktywnie uczestniczysz w tym forum, przeszkadza Ci moja
"nachalna reklama", dlaczego nie podpisałeś się swoim prawdziwym nik-iem i nie zgłosiłeś tego do administratora? Nie zamierzam się ukrywać kim i skąd jestem, a mój nik jest obecny na wielu forach (Twojego nie spotkałem nigdzie). Bardziej jak "biznesowy plebs" postępowałbym ukrywając się pod bezosobową nazwą, pojawiając się jak "Filip z konopi" na kilka postów przemycając informacje o moich produktach. Gdybym jednocześnie jak Ty pojawił się nagle i nie wiadomo skąd, mógłbym też używać przymiotników w stosunku do innych. Nie wiem jaką masz "ideę fix", czy jest to udowodnienie że coś wiesz lepiej, czy też że ja nie wiem nic. Wiem jednak, że za wszelką cenę próbujesz coś udowodnić ale zapętlasz się w swoich postach tak, że najbardziej pasują tutaj Twoje własne słowa: "
każdy jest mocny przed komputerem"
Mimo iż już nie uważasz mnie za kolegę

, życzę miłego weekend-u, a jeżeli będziesz miał ochotę jednak coś odpisać - proszę nie zapętlaj się i nie przecz już sam sobie co chwila jak robisz to w 3 z 4 Twoich postów - nie jest to profesjonalne dla takiego znawcy laminatów
z wyrazami uznania za posiadaną wiedzę i bycie w Krakowie.
P.S.
Poważnych forumowiczów przepraszam za dłuższy monolog nie w temacie, ale nie mogłem nie odpowiedzieć, w końcu każdy mój post to kolejna "nachalna reklama biznesowego plebsu".