Dołączył(a): 7 sie 2006, o 18:39 Posty: 76 Lokalizacja: Aberdeen Podziękował : 0 Otrzymał podziękowań: 0
Uprawnienia żeglarskie: sternik jachtowy
Ahoj żeglarze! Nie odzywałam się jakiś czas, bo głowę moją i mojej rodziny zaprzątnęła pewna sprawa, którą chciałabym się z Wami podzielić - być może znajdą się wśród braci żeglarskiej chętni do pomocy.
A mianowicie...
Poszukuję wsparcia dla mojego szwagra (Daniel Stymelski), u którego został zdiagnozowany glejak wielopostaciowy mózgu (rak mózgu). 26 czerwca 2012 (parę dni temu) miał drugą już operację w Niemczech, jednakże lekarze ostrzegają, że mogła być to ostatnia. Jedyną, bardzo realną nadzieją jest terapia u dr. Burzynskiego w Stanach Zjednoczonych, na którą zbieramy środki. Wciąż czekamy na przyłączenie do jednej z polskich fundacji, jednakże nie chcemy tracić czasu, gdyż nie jesteśmy pewni ile nam go zostało. Powstała oficjalna (wciąż ulepszana) strona Daniela, na której znajdziecie więcej informacji, na temat jego i jego choroby. Każdy grosik jest dla niego teraz bardzo ważny!
Tutaj znajdziecie krótką prezentację, na temat Daniela:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 85 gości