Forum Żeglarskie

Zarejestruj | Zaloguj

Teraz jest 25 cze 2025, o 22:39

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4752 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 159  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2015, o 06:55 

Podziękował : 1364
Otrzymał podziękowań: 1257
Uprawnienia żeglarskie: sternik mieliźniany
Był sobie raz wielki klasztor, a w nim mieszkało 1024 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia pojawił się człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było straszne! Pozostałych 512 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka straszna rzecz - przenieśli się w góry i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, w górach, a w nim mieszkało 512 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było okropne! Pozostałych 256 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka okropna rzecz - przenieśli się nad morze i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, nad morzem, a w nim mieszkało 256 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się ten straszliwy człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było przerażające! Pozostałych 128 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka przykra rzecz - przenieśli się na równinę i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, na równinie, a w nim mieszkało 128 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się potworny człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było szokujące! Pozostałych 64 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka nieprzyjemna rzecz - przenieśli się do gęstej puszczy i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, w puszczy, a w nim mieszkało 64 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się potworny człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było podłe! Pozostałych 32 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka smutna rzecz - przenieśli się na moczary i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, na moczarach, a w nim mieszkało 32 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się wredny człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było przytłaczające! Pozostałych 16 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka przygnębiająca rzecz - przenieśli się na pustynię i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, na pustyni, a w nim mieszkało 16 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się koszmarny człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było potworne! Pozostałych 8 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka potworna rzecz - przenieśli się nad jezioro i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, nad jeziorem, a w nim mieszkało 8 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się okropny człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było koszmarne! Pozostałych 4 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka koszmarna rzecz - przenieśli się na wyspę i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, na wyspie, a w nim mieszkało 4 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się bezlitosny człowiek na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów.
To było przykre! Pozostałych 2 mnichów pochowało swoich towarzyszy i postanowili oni opuścić klasztor, w którym stała się taka przytłaczająca rzecz - przenieśli się do doliny i tam wybudowali nowy klasztor.
Był sobie więc nowy klasztor, w dolinie, a w nim mieszkało 2 mnichów. Żyli sobie oni spokojnie, modlili się, pracowali, czytali książki i rozmawiali o ważnych sprawach. Aż pewnego dnia znowu pojawił się ten potwór na czerwonym rowerku i zabił połowę mnichów - czyli jednego.
To było tragiczne! Pozostał już tylko jeden mnich! Wiedział, że to on będzie następną ofiarą i to go bardzo zdenerwowało. Pochował swojego towarzysza, ale zamiast budować nowy klasztor, na przykład na płaskowyżu, kupił sobie zielony rowerek.
Wsiadł na ten zielony rowerek i pojechał za zbrodniczym człowiekiem na czerwonym rowerku. Ścigał, go ścigał, wreszcie go złapał...

Jaki z tego morał?
Że zielony rowerek był szybszy od czerwonego rowerka.

"Bałtyk nocą skłania do przemyśleń.Ciemno i tylko woda dookoła.Czasem jakieś światełko w oddali, które szybko znika.Szum wiatru w olinowaniu i bulgot wody od dzioba jachtu." cytat z drugiego tomu " Przygód na Morzu"

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 30 wrz 2015, o 07:26 

Podziękował : 1957
Otrzymał podziękowań: 2053
Uprawnienia żeglarskie: Kurde, no, brzydzę się sobą ale mam.
Ale jak go złapał to go utrupił ?

Bo wówczas ten na pierwszy rzut oka abstrakcyjny dowcip zyskuje głęboki sens :lol:

https://jachtdonkichot.pl/

A po nocy nadchodzi dzień... I niech już tak zostanie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 30 wrz 2015, o 09:14 

Podziękował : 3174
Otrzymał podziękowań: 2993
Uprawnienia żeglarskie: ciut ciut
Jak się wita dwóch grzybiarzy?
Tutaj nic nie ma.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 30 wrz 2015, o 09:56 

Pewien mężczyzna lubiący polowania wprowadził się wraz ze swym psem do nowego domu. Okolica wydawała się bardzo zaciszna - mieszkające w sąsiedztwie dwie starsze panie bardzo polubiły nowego sąsiada i jego wiernego towarzysza. Piesek zaprzyjaźnił się nawet z ich śnieżnobiałym króliczkiem, który był pupilkiem staruszek! Pewnego wieczoru mężczyzna wrócił z pracy bardzo zmęczony po ciężkim dniu. Jego pies jednak radośnie podskakując i machając ogonem domagał się cowieczornego spaceru. Mężczyzna był jednak tak zmęczony, że tylko wypuścił kudłatego zwierzaka na podwórko, a sam położył się do łóżka. Po mniej więcej godzinie obudziło go szczekanie do drzwi. Zaspany poszedł je otworzyć… i sen szybko zniknął mu z oczu kiedy zobaczył, że piesek… trzyma w zębach królika sąsiadek! Szybko zabrał futrzaka ubrudzonego błotem, umył go i wysuszył mu sierść. Dokładnie obejrzał zwierzątko, a gdy stwierdził, że nie ma ono śladów pogryzienia (całe szczęście że pies nie wbił mocniej zębów!) postanowił zakraść się do domu staruszek i umieścić ich pupilka ponownie w klatce. Gdy zagasły wszystkie światła mężczyzna udał się do domu sąsiadek , ułożył króliczka obok jego miski i wrócił do domu. Rankiem wychodząc do pracy zauważył obie starsze panie rozdygotane i patrzące z przerażeniem do klatki, gdzie leżał ich martwy zwierzak. Jedna z nich nawet bezustannie kreśliła nad futrzakiem znak krzyża! „no to wpadłem” pomyślał mężczyzna ale postanowił udawać, że nie wie o co chodzi. Przechodząc obok staruszek przybrał zatroskaną minę i zapytał:
- Co się stało? Czy króliczek zdechł?
- Tak, zdechł - stwierdziła jedna z przerażonych starusze - tyle że pochowałyśmy go w ogródku dwa dni temu, a dziś on wrócił do klatki!

"Bałtyk nocą skłania do przemyśleń.Ciemno i tylko woda dookoła.Czasem jakieś światełko w oddali, które szybko znika.Szum wiatru w olinowaniu i bulgot wody od dzioba jachtu." cytat z drugiego tomu " Przygód na Morzu"

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 30 wrz 2015, o 10:00 

Podziękował : 1957
Otrzymał podziękowań: 2053
Uprawnienia żeglarskie: Kurde, no, brzydzę się sobą ale mam.
Kurczak napisał(a):
Ale jak go złapał to go utrupił ?

Bo wówczas ten na pierwszy rzut oka abstrakcyjny dowcip zyskuje głęboki sens :lol:

Do 10 policzków sztuka :rotfl:

https://jachtdonkichot.pl/

A po nocy nadchodzi dzień... I niech już tak zostanie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 30 wrz 2015, o 19:07 

Podziękował : 10541
Otrzymał podziękowań: 2484
Uprawnienia żeglarskie: Nie odebrany plastik
Janna napisał(a):
"To nie ma sensu" - powiedział umysł.
"To jest absurdalne" - powiedziało doświadczenie.
"To jest nieprzydatne" - dodał zdrowy rozsądek.
"Och, to jest to, tak!" - wykrzyknął zadowolony klient.

Szkoda, że nie mam klientów ....żeby sprawdzić. :cry:
MJS

Wspomnij: Orwella i Huxleya.

Zapraszam na "fejsa":

"Dla tych co nie lubią szerokich ruf ;-)"
"Marian Strzelecki"
oraz
https://planyjachtow.pl/

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 1 paź 2015, o 04:34 

Podziękował : 563
Otrzymał podziękowań: 544
Uprawnienia żeglarskie: sernik morski gotowany
Bedziesz tak miał jak zaprojektujesz żelazko :rotfl: :kiss:

Ostatnio edytowano 1 paź 2015, o 06:11 przez Zbieraj, łącznie edytowano 1 raz
Usunąłem dubla

Za ten post autor Waldi_L_N otrzymał podziękowanie od: Marian Strzelecki
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 1 paź 2015, o 06:45 

Podziękował : 1766
Otrzymał podziękowań: 4249
Uprawnienia żeglarskie: nie podano
Chcesz szybko obudzić żonę?
Nazwij ją pieszczotliwie innym imieniem.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 2 paź 2015, o 19:13 

Podziękował : 777
Otrzymał podziękowań: 374
Uprawnienia żeglarskie: Mam ;)
Kobieta uprawia seks z kochankiem, a tu odgłos kluczy w zamku.
- To mój mąż! Uciekaj, Zbysiu!
Zbyszek szybko wyskoczył przez okno. Rozgląda się, a tu pada deszcz. Nie wie, co ma zrobić. Patrzy, a tu przebiega maraton. Podbiegł więc i się przyłączył. Wszyscy biegną ramię przy ramieniu. Aż tu nagle biegnący obok facet nie wytrzymuje.
- Ty, stary! Dlaczego biegniesz w maratonie na golasa?
- A to moja specjalna technika. Lepsza aerodynamika i wiaterek chłodzi mięśnie.
- No a zawsze biegasz z założoną gumką?
- Nie, tylko kiedy pada!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 3 paź 2015, o 17:51 

Podziękował : 334
Otrzymał podziękowań: 976
Uprawnienia żeglarskie: RYA/MCA Yachtmaster Ocean
To nie tak .....
Moroszka napisał(a):
Kobieta uprawia seks z kochankiem, a tu odgłos kluczy w zamku.
- To mój mąż!

Facet błyskawicznie chowa się pod łóżkiem.

Mija kilka minut, wychodzi, siada na łóżku i mówi:
-widzę żono, ze oboje mamy stargane nerwy ... ;)

Za ten post autor Szaman3 otrzymał podziękowania - 2: Moroszka, Zielony Tygrys
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 6 paź 2015, o 07:39 

Otrzymał podziękowań: 6
Uprawnienia żeglarskie: SJ
Stały sobie w parku dwa posagi, naga kobieta i nagi mężczyzna. Ustawiono je tak, że patrzyły na siebie wzrokiem, w którym można było odczytać nutę pożądania. I stały tak lata i dziesięciolecia całe, i w upał i w słotę, pod deszczem i w słońcu, pod opadającymi jesiennymi liśćmi i wśród wiosennych tulipanów. Aż pewnego dnia zjawił się w parku dobry anioł, spojrzał na posagi i powiedział:
- Za to, że tak dzielnie przez całe lata w tym parku stoicie, ożywię was na pół godziny. Będziecie mogli zejść z cokołu i zrobić, co tylko zapragniecie.
Cud się dokonał. Posągi zeszły z cokołu, chwyciły się za ręce i czym prędzej pobiegły w pobliskie krzaki, z których wkrótce zaczęły dobiegać pomruki i okrzyki rozkoszy. Wreszcie z krzaków ponownie wynurzyła się para posągów:
- Ach, jak cudownie było - rzekła kobieta.
- Tak, doprawdy to wspaniałe - odrzekł mężczyzna.
Obserwujący ich z uśmiechem anioł zauważył:
- Słuchajcie, minęło dopiero piętnaście minut, macie do dyspozycji jeszcze drugie tyle!
- To co, wracamy w krzaki? - zapytał mężczyzna.
- Tak, tak, musimy koniecznie to powtórzyć! - odparła kobieta.
- No dobrze, ale tym razem to Ty trzymasz gołębia, a ja mu będę srał na głowę!

Noc. Mieszkanie w budynku wielopiętrowym na jednym z warszawskich blokowisk. Zbigniew z żoną Natalią uprawia seks. Wielokrotnie. Rano spotyka go na klatce sąsiad, emeryt Janusz.
- Zbychu, słuchaj... Kiedy dymasz swoją żonę, to jej krzyki słychać w całym bloku. Zrób coś z tym!
- Ale co, panie Januszu?
- Usta jej zaklej taśmą albo co...
Następna noc. Zbigniew zakleja usta żonie taśmą i zaczyna akcję. Po pierwszym orgazmie woła:
- Panie Januszu, jest OK?
- Tak - krzyczy zza ściany sąsiad.
Po drugim orgazmie:
- I co, może być?
- Tak.
I tak kilka razy. W końcu pan Janusz nie wytrzymuje:
- Zbyszek, kuźwa, odklejaj taśmę!
- Czemu?
- Bo cały blok myśli, że to mnie dymasz!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 6 paź 2015, o 07:58 

Naukowiec wrócił ze stacji polarnej Ar......go. Całymi dniami nie wychodził z domu. Unikał kolegów itp. Któregoś wieczoru odwiedził go znajomy. Gadka szmatka o tym o tamtym, w końcu kolega zapytał:
- Słuchaj stary widzę że wszystkiego mi nie mówisz. Jesteś jakiś inny. Od czasu powrotu ze stacji unikasz przyjaciół stałeś się jakis taki zamkniety w sobie. Jakis taki osowialy. Powiedz co cie gryzie. Znasz mnie umiem zachować to dla siebie.
- Widzisz przyjacielu w sumie to mogę ci powiedzieć. Otóż na ostatnim wyjeździe zostałem zgwałcony przez uchatkę.
- I tym się martwisz? Nie martw się przeciez nikt o tym nie wie, a ja się nie wygadam masz moje słowo, a taka uchatka przeciez też się nie wygada, nie napisze, nie zadzwoni.
- No właśnie .......Nie napisze .......Nie zadzwoni ........ech......

Za ten post autor Micubiszi otrzymał podziękowania - 3: Były user, mdados, Moroszka
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 9 paź 2015, o 20:00 

Podziękował : 168
Otrzymał podziękowań: 137
Uprawnienia żeglarskie: B.R.A.K
Ale wczoraj była impreza u Kazia! Piliśmy śliwkowy kompot rozrobiony ze spirytusem.
- No i co z tego?
- Zaczęli mówić na mnie Jogobella.
- Dlaczego?
- Bo rzygałem ekstra dużymi kawałkami owoców.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 9 paź 2015, o 20:31 

Podziękował : 10541
Otrzymał podziękowań: 2484
Uprawnienia żeglarskie: Nie odebrany plastik
xxxy

Wspomnij: Orwella i Huxleya.

Zapraszam na "fejsa":

"Dla tych co nie lubią szerokich ruf ;-)"
"Marian Strzelecki"
oraz
https://planyjachtow.pl/

Za ten post autor Marian Strzelecki otrzymał podziękowania - 2: emeryt, Ruda
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 15 paź 2015, o 07:25 

W zatłoczonym do granic możliwości pociągu, w przedziale wstaje facet i mówi:
- Proszę państwa, jest bardzo niezręczna sytuacja, nie jestem w stanie przepchać się do ubikacji i po prostu zaraz zesram się w gacie.
Na to ktoś mówi:
- No cóż, skoro jest taka sytuacja, to ja mam tutaj reklamówkę, mógłby pan zrobić to do niej, my się odwrócimy, potem się jakoś to wyrzuci przez okno
Gość postanowił skorzystać z propozycji. Rozłożył reklamówkę na podłodze, zaczął rozpinać spodnie. Jeden z pasażerów w tym czasie, trochę dla odwrócenia uwagi, wyjął papierosa i próbuje go zapalić.
A na to facet, z już ściągniętymi spodniami, kucając mówi:
- Przepraszam pana bardzo, ale to jest przedział dla niepalących...

Idzie gościu ulicą i widzi opartego o drzewo rzygającego murzyna
-Co, zaimprezowało się wczoraj...?
-Nooo, kurde, aż za bardzo!
-No i co trochę się przesadziło...?
-Aaaaah, prawda niestety...!
-No i pewnie chciałbyś do domu?
-I to jak!
-To dawaj, podsadzę cię...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 16 paź 2015, o 20:55 

Podziękował : 3174
Otrzymał podziękowań: 2993
Uprawnienia żeglarskie: ciut ciut
Znowu czuję się jak nastolatka: smarkata i pociągająca.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 21 paź 2015, o 10:30 

Mała amerykańska dziewczynka przychodzi rano do kuchni i widzi półnagiego mężczyznę, który grzebie w lodówce. Dziewczynka: Czy pan jest naszym nowym babysitter? Mężczyzna: Nie. Ja jestem nowym motherfucker. :mrgreen:

Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, którą kobieta podniosła.
- O nowy burdel nowa burdel-mama - odzywa się papuga.
Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę:
- O nowy burdel nowa burdel-mama i nowe panienki...
Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dać jej ostatnią szansę i odkrywa klatkę:
- O nowy burdel nowa burdel-mama nowe panienki tylko Zygmuś ten sam stary wierny klient...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 07:00 

Podziękował : 168
Otrzymał podziękowań: 137
Uprawnienia żeglarskie: B.R.A.K
Znany psychiatra został zaproszony na konferencję organizowaną przez Narodową Ligę Kobiet. Po prelekcji jedna z organizatorek podeszła i zapytała:
- Proszę mi powiedzieć doktorze, w jaki sposób rozpoznaje pan chorobę psychiczną u osoby zachowującej się normalnie?
- Nic prostszego. Zadaje się łatwe pytanie na które każdy powinien odpowiedzieć. Jeśli nie odpowie, należy taką osobę natychmiast odizolować.
- Jakie to pytanie?
- Kapitan Cook odbył trzy wyprawy wokół ziemi i umarł w trakcie jednej z nich. Która to była?
Kobieta zamarła i zaczęła się śmiać zażenowana:
- Wie pan co doktorze? Nie mógłby pan zadać mi innego pytania? Musze się przyznać, iż nigdy nie byłam zbyt dobra z historii.

Za ten post autor mdados otrzymał podziękowania - 2: waliant, Zielony Tygrys
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 07:15 

mdados napisał(a):
Kapitan Cook odbył trzy wyprawy wokół ziemi i umarł w trakcie jednej z nich. Która to była?

W pierwszej ? :roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 07:47 

Podziękował : 1308
Otrzymał podziękowań: 4197
Uprawnienia żeglarskie: pływam sobie gdzie chcę
Przy tak sformulowanym pytaniu odpowiedz rownie logiczna. Co za roznica czy mozna odbyc podroz w ktrakcie ktorej sie umiera, czy odbyc 3 podroze, w trakcie ktorych sie umiera? Logiki brak w obu przypadkach, gdyz nie da sie skonczyc czegos i umrzec w takcie robienia tego.
Jednym slowem: odizolowac psychologa. :mrgreen:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 18:02 

Podziękował : 353
Otrzymał podziękowań: 374
Uprawnienia żeglarskie: są, ale bez znaczenia
Mirek, wyszukiwarka google dla tego dowcipu wywala 1320 wyników i tylko niektóre nie odnoszą się do tej historyjki. Gdybyś miał podać źródło do treści tego posta byłbyś w kłopocie... Może mógłby wystarczyć tylko jeden link...?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 19:23 

Podziękował : 1766
Otrzymał podziękowań: 4249
plitkin napisał(a):
sie skonczyc czegos i umrzec w takcie robienia tego.

Wiesz, to zależy jak interpertować słowo odbył.
W sumie, to nie masz racji. Cook odbył trzy podróże. Ta trzecia skończyła się na Hawajach. Dla niego. Dalej to już nie była jego podróż, więc wszystko jest ściśle. :mrgreen:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 19:39 

Podziękował : 1308
Otrzymał podziękowań: 4197
Uprawnienia żeglarskie: pływam sobie gdzie chcę
3 podroze dookola swiata, dodajmy. :mrgreen:

Wychodze na dwor. Wracam po 5 minutach. Odbylem podroz do Australii ;)
Szybki jestem!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 20:32 

Podziękował : 62
Otrzymał podziękowań: 87
plitkin napisał(a):
3 podroze dookola swiata, dodajmy. :mrgreen:

Wychodze na dwor. Wracam po 5 minutach. Odbylem podroz do Australii ;)
Szybki jestem!

Ale żyjesz? To się nie liczy :rotfl:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 22 paź 2015, o 20:46 

Podziękował : 606
Otrzymał podziękowań: 5397
Wysocki napisał świetną piosenkę "Почему аборигены съели Кука". Na razie jeszcze aborigeny nie sjeli Plitkina. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 23 paź 2015, o 08:45 

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
Poprawiacie nastrój z rana :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 24 paź 2015, o 00:29 

Podziękował : 606
Otrzymał podziękowań: 5397
Rozmaryn napisał(a):
Poprawiacie nastrój z rana
Dołącz i tez poprawiaj. Jak to było? O mój rozmarynie, rozwiniesz się. :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 26 paź 2015, o 10:01 

Podziękował : 334
Otrzymał podziękowań: 976
Uprawnienia żeglarskie: RYA/MCA Yachtmaster Ocean
Kiedyś dostałem taki wierszyk. Teraz jak znalazł :D :

Kupiłem różaniec i obraz z Papieżem,
Zamknąłem konto na X - Hamsterze.
Świerszczyki wszystkie powyrzucałem.
Znajomych gejów z Fejsa pognałem.
Tak jak lewaków i koleżanki,
które przyznały się do skrobanki.
Ta co z invitro ma dwójkę dzieci,
Nim skończę pisać - też z hukiem wyleci!
Na TVN blokadę włączyłem.
Wszystkie kondomy podziurawiłem.
Donos złożyłem, tak jakoś z rozmachu,
na kumpla, który śmiał się z Zamachu.
Bezczelny skurwiel, kutas żałosny,
Bronił Putina i winił sosny.
Prenumeratę kupiłem Frondy.
Jestem gotowy na nowe rządy!

Za ten post autor Szaman3 otrzymał podziękowanie od: Kurczak
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 26 paź 2015, o 14:21 

Podziękował : 28
Otrzymał podziękowań: 27
Uprawnienia żeglarskie: Sternik
... Puk, puk
... Kto tam?
... ABW
... Nie wierzę!
... My właśnie w tej sprawie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 26 paź 2015, o 14:35 

Jedna blondynka do drugiej:
- Jak spędziłaś Sylwestra?
- Sam zszedł.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4752 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 159  Następna strona