Wykruszyły mi się dwie osoby na rejs po Chorwacji, w związku z czym dostępne są DWA miejsca czyli osobna kabina.
Data: 8-15 września na jachcie, wyjazd w piątek 7 września, powrót w niedzielę 16 września,
Koszt: 1900zł w tym udział w czarterze jachtu, dojazd, składka na mariny, paliwo i jedzenie, ubezpieczenie
Start: Split
Koniec: Biograd
Planowane miejsca: to na co pozwoli wiatr, Hvar, Trogir, Kortnati, Sibenik, wodospady Krka
Jacht: Sun Oddysey 37 z 2002 roku,
http://www.yachtbooker.pl/Czarter-Jacht ... 16558.html podobno ten,
Dojazd: Autokarem z Wrocławia lub innego miasta przez, które jedzie autokar firmy globtourist,
Wymagania: Nie jest wymagana wiedza żeglarska ani żaden specyficzny ekwipunek żeglarski, Chorwacja jest spokojnym akwenem i można się śmiało wybrać będąc totalnie zielonym.
Sternik: st. j. Maciej Przygórzewski, prowadziłem już takie rejsy, mam również doświadczenie na innych akwenach wodnych, jak również od kilku lat jestem czynnym instruktorem żeglarstwa w Poznaniu.
Załoga składa się z osób w wieku 26-30lat
Przed zakupem lub w razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt telefoniczny 695 094 314 lub
maciej.przygorzewski@gmail.com w celu ustalenia szczegółów. CENA PODLEGA NEGOCJACJOM.
Zapraszam
Maciej "kudłaty" Przygórzewski