Wolna koja x 5!
Ahoj! Wynajęliśmy jacht na dwa tygodnie na Mazury (generalnie miały być dwa, ale jak to w środowisku studenckim bywa...) Pierwszy tydzień: pełen zestaw, na drugi zdeklarowały się tylko 3 osoby, a jacht: Twister 800N jest na 8 osób... WIĘC! Osoby zainteresowane przygodą pod żaglami w towarzystwie gitary, marakasów i dwóch miłych studentek i jednego studenta zachęcamy do kontaktu pod numerem

Cena, którą wstępnie ustaliłam z armatorem to 250zł za dobę za jacht, czyli od osoby za dobę (przy pełnej obstawie) to 31.25zł. Osoby płynące na 1 tydzień płacą więc 218.75zł za czarter plus cosik na opłaty portowe, jedzonko i inne takie tam. Przygarniemy rozśpiewaną i wesołą szajkę

Kontakt najlepiej i najszybciej na
horyzont.samaro@gmail.comDla zainteresowanych: mój armator ma jednego Twisterka wolnego w terminie od 3.08-17.08 - cena najprawdopodobniej ta sama co i u mnie czyli 250zł na dobę. Jachty śmigają świetnie, braliśmy już je od niego kilka razy i za każdym razem jesteśmy zadowoleni - świetny człowiek i serwuje przepyszną kawę! Po namiary pisać na maila

Port macierzysty: Ruciane Nida
Dane techniczne
Rok budowy 2006
Silnik zaburtowy Yamaha 5KM
Powierzchnia żagli 32 m2
Długość 800 cm
Szerokość 285 cm
Zanurzenie min/max 45/160 cm
Wysokość w kabinie 185 cm
Ilość koi 8