Forum Żeglarskie

Zarejestruj | Zaloguj

Teraz jest 22 lip 2025, o 18:36

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 862 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 5 lis 2011, o 12:45 

Podziękował : 204
Otrzymał podziękowań: 114
Uprawnienia żeglarskie: starczają na to, czym pływam
pierdupierdu napisał(a):
doktor napisał(a):
.
Ale rozumiem, że Twoim sposobem na towarzyski rejs internetowych znajomych i przyjaciół jest przekonywanie wahających się mało finezyjnym finansowym szantażem i pośpieszne dokompletowanie rejsu "forumowego" ludźmi z łapanki. A wszystko tylko po to, by zamknąć listę wiosennego rejsu w listopadzie.
Pozwolę sobie wyrazić zdanie, że idea pospiesznego zamknięcia listy i pośpiesznego kompletowania załogi z maksymalnym możliwym wyprzedzeniem - jest idiotyczna. Ale to w końcu Ty organizujesz ten rejs, więc organizuj, jak uważasz i potrafisz.

Q facet, możesz przeczytać cały watek od początku, ja czytając kilkakrotnie Twoje posty za każdym razem bardziej się wqrzam, o co Ci chodzi?
Organizuje ten rejs zgodnie z sugestiami uczestników, a nie własnym widzi mi się, poprzedni nie doszedł do skutku, bo w/g forumowiczów było za mało czasu, ten zacząłem organizować z większym wyprzedzeniem, wcześniej napisałem, że wszystko wyjaśni się przed II ratą, czyli do 30 I 2012 i nikogo nie poganiałem, a zaliczkę za niezdecydowanych wziąłem na siebie, Olek mi zarzucił, że dlatego, iż cena z uwagi na brak chętnych nie jest pewna, to jest powodem braku kolejnych chętnych, więc też na sugestie Olka i bliżej nieokreślonej grupy, która się z nim skontaktowała, postanowiłem poszukać tych chętnych wcześniej, aby i oni mogli się dopisać, to tez źle, a nawet idiotycznie, to q..a co i jak mam zrobić?

PostNapisane: 5 lis 2011, o 13:14 

Podziękował : 27
Otrzymał podziękowań: 35
Uprawnienia żeglarskie: Plastikowe beztalencie
Doktor. Po prostu rób swoje i nie przejmuj się gadaniem innych. ;-)

PostNapisane: 5 lis 2011, o 13:38 

Podziękował : 94
Otrzymał podziękowań: 172
Uprawnienia żeglarskie: jsm, msm
doktor napisał(a):
a co i jak mam zrobić?

ja mam pomysł co możesz zrobić!:);)

zorganizuj taki rejs w wakacje albo w 2-3 tygodniu września;) jeszcze jeden;) żebym mogła też popłynąć;)

PostNapisane: 5 lis 2011, o 13:56 

No to po wpłacie Romana K, mała zmiana w kolorkach, zielony całość, granatowy I rata, pomarańczowy II raty.

Jednak jeszcze są małe zmiany.

1. Kapitan- Zbieraj
2. Kapitan stażysta- Doktor
3. Z-ca kapitana- Stara Zientara?
4. Chief- Bruno

5. Krzemień- bosman
6. Kurczak
7. Narjess
8. Szpiszpak
9. Vikingsailor
10. Długi
11. Eryk
12. JacekBol
13. Roman K
14. Krzyś
15. Bastard
16. Artur
17. Bea
18. Sąsiad
19. Moustache
20. wolne
21. Olek
22. Tricky
23. Milena
24, SternikJacht45
25. Arend
26. Pierwszy
27. wolne
28. wolne
29. wolne
30. wolne
31. wolne
32. wolne
33. wolne
34. wolne
35. wolne
36. wolne
37. wolne

PostNapisane: 5 lis 2011, o 14:30 

Podziękował : 2979
Otrzymał podziękowań: 3355
Uprawnienia żeglarskie: różne....
doktor napisał(a):
pierdupierdu napisał(a):
Ale rozumiem, że Twoim sposobem na towarzyski rejs internetowych znajomych i przyjaciół jest przekonywanie wahających się mało finezyjnym finansowym szantażem i pośpieszne dokompletowanie rejsu "forumowego" ludźmi z łapanki. A wszystko tylko po to, by zamknąć listę wiosennego rejsu w listopadzie.
Pozwolę sobie wyrazić zdanie, że idea pospiesznego zamknięcia listy i pośpiesznego kompletowania załogi z maksymalnym możliwym wyprzedzeniem - jest idiotyczna. Ale to w końcu Ty organizujesz ten rejs, więc organizuj, jak uważasz i potrafisz.
Ja się tu już nie odezwę, zatem ze mną już nie będziesz miał kłopotu.

Q facet, możesz przeczytać cały watek od początku, ja czytając kilkakrotnie Twoje posty za każdym razem bardziej się wqrzam, o co Ci chodzi?
/cut.....
co i jak mam zrobić?

Twoja sprawa, co Cię wkurza a co nie.
Mam chyba prawo wyrazić zdanie, w którym uznaję za niemądry sposób organizacji wykluczający forumowiczów, którzy mogą zadeklarować udział dopiero na miesiąc-dwa przed rejsem, nieprawdaż?

Nie za bardzo wiem, czemu odpowiadasz dwukrotnie na ten sam post, ale to ponownie Twoja sprawa.
Przykro mi tylko, że robisz to w napastliwym tonie, pomimo mojej deklaracji iż temat tego rejsu już mnie nie obchodzi... Cóż, może tak lubisz - da capo el fine - Twoja sprawa.

Co i jak masz zrobić, jest też wyłącznie Twoją sprawą.
Ja wyraźnie napisałem w pierwszym zdaniu tego co Cię tak wkurza - czego moim zdaniem nie powinieneś robić.
Możesz teraz spuścić parę i przeczytać sobie to zdanie jeszcze raz, ze zrozumieniem.
Możesz nie.
Jako się rzekło - mnie to już nie obchodzi.
EOT
Zadowolony?

Jeżeli masz ochotę komentować takie poglądy, których co prawda nigdy nie wyraziłem, ale które kompletnie bez sensu i z sobie tylko znanej przyczyny usiłujesz mi przypisać - droga wolna. Śmiesznych nigdy dość...

PostNapisane: 6 lis 2011, o 00:04 

Podziękował : 5
Otrzymał podziękowań: 19
Uprawnienia żeglarskie: j.st.m.
pierdupierdu napisał(a):
Twoja sprawa, co Cię wkurza (...)spuścić parę i przeczytać sobie to zdanie jeszcze raz, ze zrozumieniem (...)Zadowolony?
Wiesz, jak na kogos, kogo to nie obchodzi bije z Twoich wypowiedzi raczej silny ladunek emocjonalny ;)
pierdupierdu napisał(a):
Teraz już wiem, że jeżeli okaże się, gdzieś w lutym, że mam czas i mogę płynąć - to już przecież i tak nie będę miał szansy
Po pierwsze primo, nie wiadomo, bo ludziom nawet jesli sa na cos bardzo zdecydowani czasem poprostu zmieniaja sie plany w sposob calkiem niezalezny i miejsca sie zwalniaja. A po drugie primo..

To jest Twoja sprawa i Twoj problem, ze nie mozesz zadeklarowac sie wczesniej.

To nie jest problem reszty swiata.

Ja Ciebie akurat rozumiem, bo zawsze mialam dokladnie tak samo z terminami i wiele rejsow mnie przez to ominelo. Dostawalam fajne propozycje nawet tu na forum ale jak sie okazywalo, ze to za kilka miesiecy to niestety sorki.. pass, odezwe sie ewentualnie tuz przed rejsem i spytam grzecznie czy cos zostalo.. Pytanie, czy nawet jesli sie okaze, ze ktos sie wykruszyl to po takich ostrych Twoich wypowiedziach ktos bedzie chcial z Toba plynac.. Wiesz to spore ryzyko... a jakby Ci sie cos w trakcie nie spodobalo... to strach sie bac ;)

pozdrawiam :D

PS. edytowalam, przyznaje sie. wycielam kawalek o eotach bo doszlam po niewczasie do wniosku, ze sie przypieprzam..

Izabela Zdanowicz

PostNapisane: 6 lis 2011, o 02:28 

Podziękował : 255
Otrzymał podziękowań: 309
Uprawnienia żeglarskie: blond bezpatencie
Issa napisał(a):
po takich ostrych Twoich wypowiedziach ktos bedzie chcial z Toba plynac.. Wiesz to spore ryzyko...

po moich wypowiedziach, to ja nie wiem czy ktoś będzie chciał ze mną.. a zwłaszcza Szacowny Organizator. Ale pierdupierdu ma fajnego jamniniora, sam jest kudłaty, w dodatku kontrowersyjny, a ja lubię końtrowersyjnych. Ja! Ja będę chciała! :roll:
Może sobie urządzimy rejs końtrowersji :lol:

PostNapisane: 6 lis 2011, o 03:15 

Podziękował : 3101
Otrzymał podziękowań: 2698
Uprawnienia żeglarskie: młodszy marynarz śródlądowy
Ty się, Narcyz, nie wychylaj, bo za karę zrobimy cię starszym wachty... i dopiero będziesz miała przechlapane :lol: :lol: :lol:

m/y „Wymówka”, POL000KA6
SPG5479, MMSI 261003664

PostNapisane: 6 lis 2011, o 09:54 

Podziękował : 142
Otrzymał podziękowań: 90
Uprawnienia żeglarskie: k.j.bałtycki
Jak pisał Jasiek: st. wachty - jeszcze nie oficer, a już świnia :lol:
Pozdrawiam
Roman

PostNapisane: 6 lis 2011, o 10:17 

Ja się nie wychylam. A nawet jakby to i co z tego? Mam silne przeciwzaklęcie ochronne. Zawarte jest w moich uprawnieniach żeglarskich :evil: :evil: :evil:

PostNapisane: 6 lis 2011, o 13:51 

Podziękował : 1959
Otrzymał podziękowań: 2054
Uprawnienia żeglarskie: Kurde, no, brzydzę się sobą ale mam.
Narjess napisał(a):
Ja się nie wychylam. A nawet jakby to i co z tego? Mam silne przeciwzaklęcie ochronne. Zawarte jest w moich uprawnieniach żeglarskich :evil: :evil: :evil:

He, he - na to akurat za bardzo bym nie liczył.......... :roll:

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Bo jak napisał Roman K......

Roman K napisał(a):
Jak pisał Jasiek: st. wachty - jeszcze nie oficer, a już świnia :lol:
Pozdrawiam
Roman

https://jachtdonkichot.pl/

A po nocy nadchodzi dzień... I niech już tak zostanie.

PostNapisane: 6 lis 2011, o 19:59 

Kurczak napisał(a):
He, he - na to akurat za bardzo bym nie liczył.......... :lol:

No to się mylisz.. Jest wymaganie od CWM, żeby "świnia" miała co najmniej sternika.
Popływam sobie jeszcze parę lat, to może wreszcie czegoś się nauczę i zdam na żeglarza. Albo może nawet od razu na sternika? :roll:
Na razie siedzę sobie bezpiecznie w tylnym rzędzie i nigdzie mnie się nie spieszy. :lol:

PostNapisane: 13 lis 2011, o 14:50 

Podziękował : 142
Otrzymał podziękowań: 90
Uprawnienia żeglarskie: k.j.bałtycki
Chciałbym przypomnieć moim szanownym Kolegom że za 34 godziny będzie 15-ty listopad, czyli data wpłata 1-szej raty.
Doktor jako organizator zaproponował ten termin i nie doczytałem się aby ktoś się z tym nie zgodził.
Moja prośba do "czajników": jak będziecie się tak czaić aż się wszystko wyjaśni w kwestii ostatniej raty, to lepiej kupcie sobie samowar ( kwota na łeb niewielka a ryzyko żadne, bo możecie go sobie potem użyczać ).
Jeżeli nie wyjdzie rejs stricte forumowy to trudno, ale nie tak miało być :cry:
Pełen szacunek dla Koleżanek, z wyjątkiem jednej :-(
Narcyzo napisałaś post o "dupie", sam miałem ochotę Ci za niego podziękować.
Ale jak dalej będziesz się czaić, to ja dopiszę do Twojego postu opowieść o "dupie zbitej" :evil:
Pozdrawiam
Roman

PostNapisane: 13 lis 2011, o 15:12 

Roman K napisał(a):
Pełen szacunek dla Koleżanek, z wyjątkiem jednej

Nie musisz mnie szanować. Kompletnie mi na tym nie zależy, świadczy tylko o Twoim poziomie, jeśli masz imperatyw, żeby takie rzeczy pisać.
Na podziękowaniach mi nie zależy.
Dopisuj opowieść o dupie zbitej, jeśli cię tylko fantazja ponosi. Tylko żeby była ładna i kolorowa.
Miło usłyszeć słowo na niedzielę.
Dopisz coś jeszcze o innych co nie wpłacili żebym samotna nie była.
Pozdrawiam serdecznie

PostNapisane: 13 lis 2011, o 16:15 

Dajcie spokój. Tu nie ma przymusu.....
Wszyscy wiedzą, że termin na I ratę został określony i tyle :-x
Kto wpłaci - płynie , kto nie wpłaci nie płynie, chyba, że będą później wolne koje.
Nie ma powodu, żeby sobie z tego powodu dogryzać.....

PostNapisane: 13 lis 2011, o 16:47 

Podziękował : 520
Otrzymał podziękowań: 45
Uprawnienia żeglarskie: .
Roman K napisał(a):
Chciałbym przypomnieć moim szanownym Kolegom że za 34 godziny będzie 15-ty listopad, czyli data wpłata 1-szej raty.
Doktor jako organizator zaproponował ten termin i nie doczytałem się aby ktoś się z tym nie zgodził.
Moja prośba do "czajników": jak będziecie się tak czaić aż się wszystko wyjaśni w kwestii ostatniej raty, to lepiej kupcie sobie samowar ( kwota na łeb niewielka a ryzyko żadne, bo możecie go sobie potem użyczać ).
Jeżeli nie wyjdzie rejs stricte forumowy to trudno, ale nie tak miało być :cry:
Pełen szacunek dla Koleżanek, z wyjątkiem jednej :-(
Narcyzo napisałaś post o "dupie", sam miałem ochotę Ci za niego podziękować.
Ale jak dalej będziesz się czaić, to ja dopiszę do Twojego postu opowieść o "dupie zbitej" :evil:
Pozdrawiam
Roman

Znaczy profesjonalne podejście do organizacji rejsu i załogantów :lol:
Fajny rejs się szykuje, że ho ho ho ! :) ;)

PostNapisane: 13 lis 2011, o 16:56 

A dla mnie to jest śmieszne. Całe życie wpłacałam od razu kasę za rejs i za KAŻDYM razem tego żałowałam....;)

Więc dajcie spokój.... gdyby mnie ktoś tak pośpieszał to na złość bym mu od razu nie wpłaciła;P

są jeszcze miejsca więc co się stresować;) jak będzie prawie komplet to wtedy trzeba się sprężyć i wpłacić.

PostNapisane: 13 lis 2011, o 18:03 

Co jest śmieszne Katrino ? :roll:
Chyba nie płaciłaś jeszcze za uczestników imprezy , niekoniecznie rejsu, którzy się zgłosili, a potem wycofali - zostawiając organizatora na przysłowiowym lodzie z kasą do zapłacenia ....
A ja znam takich osobiście, którzy potem musieli dokładać ze swoich......
Nawet na studniówkę trzeba było kasę , a przynajmniej zaliczkę wpłacić wcześniej...

Śmieszne, a przynajmniej niepoważne jest Twoje podejście do spraw poważnych.....

PostNapisane: 13 lis 2011, o 18:29 

Kurczak napisał(a):
Co jest śmieszne Katrino ? :roll:
Chyba nie płaciłaś jeszcze za uczestników imprezy , niekoniecznie rejsu, którzy się zgłosili, a potem wycofali - zostawiając organizatora na przysłowiowym lodzie z kasą do zapłacenia ....
A ja znam takich osobiście, którzy potem musieli dokładać ze swoich......
Nawet na studniówkę trzeba było kasę , a przynajmniej zaliczkę wpłacić wcześniej...

Śmieszne, a przynajmniej niepoważne jest Twoje podejście do spraw poważnych.....

ależ ja doskonale rozumiem po co się wpłaca zaliczkę, i rozumiem kiedy się ją traci. I rozumiem po co się ją zbiera.

Nie rozumiem jedynie po co naskakuje się na kogoś kto w tej chwili nie chce jej wpłacić.

Nie wiem też co jest niepoważnego w moim podejściu? widzisz gdyby mi zależało na tym rejsie to bym wpłaciła kasę nawet w momencie gdybym nie wiedziała czy mogę płynąć by tylko zaklepać sobie miejsce (liczyłabym się z tym że jak wyjdzie ze jednak nie mogę to trudno stracę tylko część kasy i już, nikt nie będzie mi robił problemu)

ale żeby kogoś poganiać i pisać że jak teraz już nie zdeklaruje się to coś... to z lekka niesmaczne i już.
aczkolwiek doskonale rozumiem pobudki takiego działania tylko ja bym tak nie postąpiła i już.
a tak poza tym to nie moja sprawa więc już się nie odzywam ;)

Za ten post autor Katrine otrzymał podziękowania - 3: Jaromir, Narjess, Zuzanna

PostNapisane: 13 lis 2011, o 18:38 

Przeczytaj sobie z uwagą to, co napisałaś niecałe dwie godziny wcześniej, i porównaj z tym co napisałaś teraz.....

Czasami warto się zastanowic zanim coś się napisze, a nie post factum......

Katrine napisał(a):
A dla mnie to jest śmieszne. Całe życie wpłacałam od razu kasę za rejs i za KAŻDYM razem tego żałowałam....;)

Więc dajcie spokój.... gdyby mnie ktoś tak pośpieszał to na złość bym mu od razu nie wpłaciła;P

są jeszcze miejsca więc co się stresować;) jak będzie prawie komplet to wtedy trzeba się sprężyć i wpłacić.

Nikt tu nikogo nie pogania. A jedynym , który miałby takie prawo jest doktor. Termin został wyznaczony przez organizatora na 31 października, został przedłużony 15 dni. Prosta i oczywista sprawa.....

PostNapisane: 13 lis 2011, o 18:51 

Podziękował : 520
Otrzymał podziękowań: 45
Uprawnienia żeglarskie: .
Kto jeszcze nie wpłacił, jego sprawa i ryzyko, że miejsc zabraknie. Podobno normalne sytuacje przy organizacji rejsów :roll: :roll:
Chciałam płynąc na Pogorii, zarezerwowałam miejsce i szybko wpłaciłam pieniążki. Niewiele miejsc zostało. Nawet nie wiedziałam kto ile zapłacił i dlaczego tylko tyle :roll:
I nikt nie pisał o czajnikach i zbitej dupie :roll: :roll: :roll:

Z różnych powodów nie mogę zaplanować przyszłego sezonu. Może bym się skusiła. Będą wolne miejsca i będę mogła, popłynę.

PostNapisane: 13 lis 2011, o 18:58 

Na początku czas na decyzje był do drugiej wpłaty i nikt nikogo nie poganiał, do momentu kiedy Olek stwierdził, że są chętni, którzy czekają, aż się pojawi więcej chętnych, bo obawiają się, że wpłaca a rejs nie wypali, terminy wpłat wynikają z umowy z armatorem, a jego nie interesuje, czy wpłaca uczestnicy czy organizator.

PostNapisane: 13 lis 2011, o 19:05 

Doktor (Darek tak?) wymyślił sobie rejs, ustalił fajne warunki i ok. To jego rejs i może z nim robić co mu się podoba. Pobudki czemu go robi też są jego prywatną sprawą, przypuszczam że potrzebny mu jest jakiś staż kapitański czy coś w ten deseń i chce popływać z fajnymi ludźmi takimi jak Zbieraj np. więc to organizuje.

Jak każdy normalny organizator będzie to robił tak by tylko na tym zyskać a już na pewno nie stracić.

Nie rozumiem tylko czemu naskakujecie na Narcyze gdy powiedziała ze ona że chce się wstrzymać bo nie odpowiada jej brak pewnej stałej ceny.

Ogólnie ja na jej miejscu poczułabym się urażona takimi pretensjami które do niej macie. jeśli ona później wpłaci to będzie nie fer czy co? bo wszyscy muszą tak samo?

Ja już na bank nie wybrałabym się z takimi ludźmi na morze (z doświadczenia wiem że to oznacza problemy)

W życiu nie jest najważniejsza kasa! Czasem warto się zastanowić nad tym co się pisze. I nie mam tutaj zastrzeżeń do organizatora.

PostNapisane: 13 lis 2011, o 19:13 

Podziękował : 1632
Otrzymał podziękowań: 2382
Uprawnienia żeglarskie: sternik jachtowy
doktor napisał(a):
Ktoś pisał, nie pamiętam czy tutaj, czy na PW o 10, jako o terminie kiedy wielu dostaje wypłaty, wiec ja proponuje 15 listopad, jako datę od kiedy zapisywani będą wszyscy którzy wpłacą.

Napisałem tak...

Wojciech1968 napisał(a):
Darek, "bezpiecznie" by było określić datę wpłaty I raty np. na 10.11.2011 ( raczej około tej daty wpływa większość przelewów na rachunki osobiste ).

Ps. Nie uczestniczę w tym rejsie z uwagi na chroniczny brak czasu w terminie rejsu. :-(

Zbierałem kasę na wiele imprez turystycznych, rejsowych, imprezowych , nawet na flaszkę kiedyś zbierałem ;)

Uważam, aby Wasz zamierzony rejs się odbył to koniecznie należy się wspólnie zmobilizować. Zdeklarowani do uczestnictwa z uśmiechem na buzi wpłacają kochane pieniążki. :D :D :D

PostNapisane: 13 lis 2011, o 19:47 

Przepraszam bardzo. Nie przypominam sobie, abym naskakiwał na Narcyzę.
Nie uogólniaj proszę :)

PostNapisane: 13 lis 2011, o 20:24 

Podziękował : 160
Otrzymał podziękowań: 239
Uprawnienia żeglarskie: j.st.m.
Katrine napisał(a):
Doktor (Darek tak?) wymyślił sobie rejs, ustalił fajne warunki i ok. To jego rejs i może z nim robić co mu się podoba. Pobudki czemu go robi też są jego prywatną sprawą, przypuszczam że potrzebny mu jest jakiś staż kapitański czy coś w ten deseń i chce popływać z fajnymi ludźmi takimi jak Zbieraj np. więc to organizuje.
Jak każdy normalny organizator będzie to robił tak by tylko na tym zyskać a już na pewno nie stracić.
Nie rozumiem tylko czemu naskakujecie na Narcyze gdy powiedziała ze ona że chce się wstrzymać bo nie odpowiada jej brak pewnej stałej ceny.
Ja już na bank nie wybrałabym się z takimi ludźmi na morze (z doświadczenia wiem że to oznacza problemy)
W życiu nie jest najważniejsza kasa! Czasem warto się zastanowić nad tym co się pisze. I nie mam tutaj zastrzeżeń do organizatora.

Przeginasz. Doktor organizuje rejs na podstawie sugestii ludzi z forum i oczywiście od razu musi dostać "w kolano" , że ma jakiś w tym interes i na pewno ma w głowie tylko swój cel.
Przeginasz . Nie wiem czy organizowałaś już jakieś rejsy ( i nie chcę wiedzieć) ale z Twojej wypowiedzi wynika jednoznacznie, że nie były to rejsy w którym należało obsadzić tak liczną zalogę.
Przeginasz. Oskarżając od razu organizatora rejsu nonoprofit , że musi na tym cos zyskać.
Przeginasz. Nie wpłacając finansów wg ustaleń rejs staje pod znakiem zapytania, a dyskusje na temat "znajomych królika" zaczynają przybierać na sile i powodują frustracje u osób z forum, które jeszcze nie wiedzą czy będą mogły popłynąć ( wg mnie jeśli wszyscy zadeklarowani wpłaciliby, można by temat znajomych przesunąć na bardziej odległe terminy)
Przeginasz. Masz rację :w życiu nie liczy się najbardziej kasa, więc proponuję , żebyś przejęła obowiązki doktora, wpłaciła kasę zaliczkowo i czekała na moje zdecydowanie: wpłacić, czy nie wpłącić , a może wpłacę w przyszłym m-cu, a może w następnym.

-----------------------------------------------------------------------------
Doktorze. Tak trzymaj !!

Za ten post autor Dlugi otrzymał podziękowanie od: Kurczak

PostNapisane: 13 lis 2011, o 20:37 

Nawet zacytowałeś wypowiedz w której w ostatnim zdaniu napisałam że nie mam pretensji do Doktora/ Darka/organizatora tegoż rejsu;)

Tak ogólnie to nie mam do nikogo pretensji ;) Róbcie sobie co tam chcecie;)

PostNapisane: 13 lis 2011, o 20:42 

No i fajnie..... :D
Dziękuję Ci Katrino za wspaniałomyślność :lol:

PostNapisane: 13 lis 2011, o 21:17 

Kurczak napisał(a):
No i fajnie..... :D
Dziękuję Ci Katrino za wspaniałomyślność :lol:

Ej przeginasz...:P

Ja rozumiem że Narcyza ma ciężki charakter, sama z nią nie wytrzymuję, jest wkurzająca jak nie wiem co:P:P:P no ale tekst pana Romana K rozłożył mnie na łopatki więc się za nią wstawiłam i koniec. Nie ma co się tutaj doszukiwać drugiego dna;)

Oboje przeinaczacie moje słowa próbując za wszelką cenę napisać tak by wynikało że obrażam Doktora ale ponieważ nie chce mi się denerwować powstrzymam się przed wyrażeniem swoich obecnych myśli ;)

Ciesz się ciesz:P
Poza tym w sumie chyba przywykłam to tych waszych insynuacji;) ten kto chciał to zrozumiał a ten kto ma problem z czytaniem to jego problem;)

Miłego rejsu;) Poproszę kartkę:P:D

PostNapisane: 13 lis 2011, o 21:22 

Podziękował : 281
Otrzymał podziękowań: 86
Uprawnienia żeglarskie: JSM, SRC, STCW, MIŻ
Katrine napisał(a):
Poproszę kartkę:P:D
:?: :?: :?:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 862 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 29  Następna strona