Forum Żeglarskie

Zarejestruj | Zaloguj

Teraz jest 21 cze 2025, o 08:32

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 wrz 2006, o 09:51 

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0
A ja swój etap nauczania raczej mam za sobą :)

Z wykształcenia jestem technikiem ekonomistą, i inżynierem informatyki (Systemy zabespieczeń) :) Ale jakby nie patrzeć moje wyksztacenie nie ma nic wspólnego z pracą którą wykonuje :)

Mam własną firme finansową specjizującą się w obrocie zachodnimi środkami pieniężnymi :) pospolicie nazywając "Kantor" :) I z jednek strony pieniążki na żeglowanie są lecz z drugiej strony czasu wogóle :(

Ale trzeba se radzić :) więc żagielek nie jest mi obcy :) pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, o 20:12 

Witam wszystkich , jesli chodzi omnie...........żegluje już ponad 20 lat , obecnie mam stałą prace , jestem instruktorem w klubie żeglarskim nad zalewem szczecinskim , gdyby nie młodzierz ? pływałbym co tydzien . ale i tak znajduje dla siebie i rodziny czas na wspólne żeglowanie. hej
:cool:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, o 22:06 

Otrzymał podziękowań: 3
Noo ja jak narazie nie mam stałego zarobku...ucze sie jeszcze w liceum - jestem w drugiej klasie o profilu biologiczno chemicznym,swoja przyszłosć wiaże z weterynarią...ale jesli się nie uda to być moze szkoła morska w Gdyni??(tylko nie wiem na co ja bym, tam miała iść (w przyszłości chciałbym być dalej zwiazana z zeglarstwem)A jeszcze a propo zarobku...często(w sezonie niestety tylko) zarabiam zeglując,czasem jakieś regaty ,a czasem małe rejski po Zatoce :P przyjemne z pożytecznym :D

Ostatnio edytowano 28 lut 2007, o 21:58 przez AsiaJohn, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lut 2007, o 22:42 

Uprawnienia żeglarskie: nie podano
AsiaJohn napisał(a):
jestem w drugiej klasie o profilu biologiczno chemicznym

O dobry Boze. Coz za wybor! :DD Przezywam to samo i chce do plastyka!!! Porazka! Jakies roslinki i nie wiem co jeszcze... Dobra bo poszlo mi na offtopa :grin:

Ja zarabiam/lem piszac strony internetowe, tworzac grafike komputerowa...

Przyszlosc? Medycyna lub jesli mnie nie przyjma architektura :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 2 mar 2007, o 14:14 

jestem jeszcze w gimnazjum. ale po wakacjach już do liceum-profil? przyrodniczy, albo dyplomacja europejska, lub geograficzny.. . W przyszłości nie wiem jeszcze co będę robić. Na pewno chciałabym wystartować w jakichś większych regatach.., ale nie lubię regat o_O.. .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2009, o 10:04 

Ja sie poobijalem po stoczniach, statkach i platformach robiac wesoly deadliny w bardzo miedzynarodowych ekipach. Do tego budowy i remonty jachtow (rowniez wodolotow). Oczywiscie jako monter i spawacz.

Teraz mamy kryzysik w branzy metalowej, wiec ograniczam sie do prywatnych robot od czasu do czasu, a zyje z firmy rachunkowej (import-export-wyludzenia) i reprezentowania klientow (znaczy rzniecia glupa w sadach i urzedach).

Plywam od... 21 lat? jakos tak... a ze remonty jachtow sprowadzaja sie rowniez do ich "oblatania" to sie w ramach tych obowiazkow poplywalo co nieco. Wiecej sie plywa niz sie pracuje.

Edit: maj2009

I tyle bylo marzen o jachcie i jego zbudowaniu, a tu juz kryzys sie konczy, zlotem sypia i znowu trzeba wrocic w prezesy... I znowu czasu na hobby nie bedzie...

Ostatnio edytowano 10 maja 2009, o 11:03 przez vv3k70r, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 16 kwi 2009, o 20:11 

Podziękował : 3
Otrzymał podziękowań: 5
Uprawnienia żeglarskie: kornik - bez alergii na laminaty
niszczę nowe sprawne samochody :DD

a konkret to zabudowy pod klienta ,minibusy , auta pomiarowe ,ruchome magazyny , autobusy do zastosowań roboczych .

albo siedze z kijem nad wodą - tester sprzętu wędkarskiego to fajna fucha
pozatym ogolnie pojęta elektronika pojazdowa

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1293130719_by_TrUcIzNabezAnTiDoTuM_500.jpg

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: 8 maja 2009, o 00:37 

Student International Politics na univeristy of wales aberystwyth
a wieczorami ochrana w klubie :)
dawno nie byleme na wodzie... :/

btw. chociaz od dawna czytam to forum to jest moj pierwszy post, zatem - witam serdecznie wszystkich :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 11 maja 2009, o 11:57 

Moję doświadczenia z pływaniem sa niewielkie - w zeszłym roku byłam na rejsie w Chorwacji - organizowanym przez firme BlueDream Sp. z o.o. Strasznie mi się to spodobało:) w tym roku tez z nimi płynę - ale już jako pracownik:) Zajmuję się reklamą, promocją itd. Dzięki tej pracy popłynę w kolejny rejs:)

Zapraszam:)
Kasia
kasia@rejsymorskie.pl
www.rejsymorskie.pl

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2