Forum Żeglarskie

Zarejestruj | Zaloguj

Teraz jest 14 lip 2026, o 04:34

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2466 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 79, 80, 81, 82, 83
Autor Wiadomość
PostNapisane: 25 gru 2025, o 15:05 

Podziękował : 3275
Otrzymał podziękowań: 3053
Uprawnienia żeglarskie: ciut ciut
Mnie też brakuje Zbieraja i paru innych :)
Pisz, opisuj i baw się dobrze :)

"Evil starts when you begin to treat people as things." PTerry

Za ten post autor Janna otrzymał podziękowanie od: Maar
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 26 gru 2025, o 16:03 

Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 5
Uprawnienia żeglarskie: st.morski (dawali to brałem)L
Dziękuję za przyjęcie do grona.

Za ten post autor costec otrzymał podziękowanie od: robhosailor
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 15 cze 2026, o 23:51 

Otrzymał podziękowań: 2
Uprawnienia żeglarskie: brak
Mam nadzieje, iz nie popelnilem zadnego faux pas, witajac sie z tak szanownym gremium tutaj, niestety jednak nie bylem w stanie znalezc zadnego, bardziej adekwatnego, subforum, aby to uczynic.

Tytulem wstepu - motoryzacyjny szajbus, fetyszysta perfekcjonizmu w opinii niejednego znajomego, motocyklista, fizyk, informatyk, techniczny inspektor lotniczy z wisielczym poczuciem humoru, bogata historia wypadkowa, magnes dla pechowych zdarzen, nie do konca spelniony maz, jeszcze nie w pelni spelniony [tylko pierworodny na stanie] tatusiek. Wielbiciel spontanicznych wypraw w równym stopniu, jak tych zaplanowanych drobiazgowo. Kajakarz z bagażem doświadczeń. Poszerzajacy od wielu miesięcy zasób wiedzy motorowodnej i żeglarskiej, jednak ignorant. Sprzedajna (za kotleta) czarna dusza.
Choć to oksymoron, to jednak zdroworozsądkowy wariat :)
W wolnych chwilach raczej się nie nudzę. Pływam, latam, zaiwaniam na rowerze, strzelam, trekkinguję, a nawet zdarza mi się wyskoczyć z perfekcyjnie zdolnego do lotu statku powietrznego z jakąś szmatą na plecach.

Forum przeglądam od tygodnia z okładem, ale nie znalazłem jeszcze odpowiedzi na większość moich pytań, nawet nie wiem, czy do właściwych drzwi pukam. Jeśli gdzieś popełnię błąd, przepraszam z góry. Intencje są jak najlepsze.

++++++++++
Kilka słow do admina/supermoda/kogokolwiek zawiadującego tym burdelem na kółkach
Spedzilem godzine walczac o sama mozliwosc odswiezenia strony, kolejne 45 minut o mozliwosc zarejestrowania sie. Logowanie z IP z Wielkiej Brytanii, odcielo mnie dwie godziny temu. Tracert i ping dzialaly poprawnie. Probowalem z Linuxa, probowalem z platofrmy Win, probowalem z Androida, probowalem nawet i z lokalnego serwera, zero, kuzwa, zero. No nic, VPN wpakowane, IP polskie, strona rejestracji otworzyla sie... ale za kazdym razem "sesja wygasla", chocbym w ulamku sekundy wypelnial dane, korzystajac z autofill. Proba druga, inny vpn, polskie IP ponownie, to samo... "sesja wygasla"... w koncu, po wielopietrowych blogoslawienstwach pod katem zarzadzajacych tymże burdelem, VPN przelaczylem na Meksyk... Zarejestrowalem sie..

Ja pierdziele..

Za ten post autor Ansset otrzymał podziękowania - 2: Janna, Maar
Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 cze 2026, o 18:44 

Podziękował : 4696
Otrzymał podziękowań: 4446
Uprawnienia żeglarskie: mam, ale nie wiem po kiego...
Cześć,
Wygląda na to, że miałeś pecha i trafiłeś na moment, kiedy forum było niedostępne. Bo serwer "coś tam się" (???)... Dość często się to zdarza, niestety. Forum żyje, ale pokasłuje i kicha, co i raz.

Nie dostałeś odpowiedzi? Pytaj dalej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 cze 2026, o 19:37 

Podziękował : 2398
Otrzymał podziękowań: 3709
Uprawnienia żeglarskie: ***** ***
Ansset napisał(a):
Kilka słow do admina/supermoda/kogokolwiek zawiadującego tym burdelem na kółkach
Spedzilem godzine walczac o sama mozliwosc odswiezenia strony, kolejne 45 minut o mozliwosc zarejestrowania sie.
Przykro mi, że miałeś takie kłopoty. To chyba były jakieś przejściowe problemy zhostingowaną w OVH maszyną.

ps. Blokowane są IP z sieci Tor i z kilku krajów, ale zupełnie nieeuropejskich.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: 17 cze 2026, o 20:21 

Otrzymał podziękowań: 2
Uprawnienia żeglarskie: brak
Życie.
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Odkurzyłem przy okazji nieco swoją wiedzę ;)

@Maar:
UK tez juz nie jest krajem europejskim per se. Nie w kontekscie kraju UE.

@robhosailor
Nie dostalem, gdyz dojrzewa projekt, ktorego chyba jeszcze nikt nie realizowal tutaj, a z tego co widze, bardzo niewielu w Europie. Staram sie sklecic w miare uporzadkowany wywod, preambułę do... Jak sie mi to uda, w odpowiednim dziale znajdzie sie on, wraz z pytaniami.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2466 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 79, 80, 81, 82, 83